lunes, 28 de noviembre de 2016

JUGANT TAMBÉ S'ARPÈN!


Una vegada tots els membres del grup vàrem llegir la lectura  http://cmap.ihmc.us/docs/introjuegos.html  , la qual explica diferents jocs amb els quals els alumnes poden aprendre divertint-se, vàrem decidir fer el joc de memòria.

Aquest joc, desenvolupat per Rita Marissa Govani, tracta de fer una sèrie de cartes les quals portaran una paraula escrita. Aquestes cartes estaran posades boca avall. Després s'elegiran dues cartes i es posaran boca dalt, amb les paraules d'aquestes cartes l'alumne que està jugant haurà de pensar en una proposició, per a unir els dos conceptes, que tingui sentit dins del context. El joc no acabarà fins que l'alumne o grup que jugui trobi proposicions per a totes les paraules.

El material necessari per fer aquest joc consisteix en:

Cartolines
Tisores
Bolígrafs
Llapis
Regla



Les paraules que nosaltres vàrem elegir, giren entorn de l'educació, per tant hi apareixen paraules com adaptació, escolatecnologia o inclusió.



Aquí estem tot els membres del grup preparant el joc:

Finalment, a una de les classes de l'assignatura TIC tots els grups, tant el de Mallorca, el de Menorca i el d'Eivissa, vàrem jugar amb els nostres jocs i també amb els dels nostres companys.



Personalment, ens ha agradat molt aquesta activitat perquè considerem que aquestes propostes d'aprenentatge tenen molt de futur, ja que fan més divertit i actiu el coneixement.

No hay comentarios:

Publicar un comentario