miércoles, 23 de noviembre de 2016

Les xarxes socials al CEIP Sant Ciriac


El CEIP Sant Ciriac és un col·legi de educacion infantil i primària en el qual es fa ús de les Tics en algunes assignatures però no en tota. A l'hora de fer ús d'aquestes, utilitzen portatiles que l'escola proporciona als seus alumnes. Però segons ens expliquen en l'entrevista intenten no fer molt ús de les noves tecnologias pel fet que perden molt temps de la classe principalment a l'hora de l'ordenació de la classe i l'arrencada dels dispositius.
Fent refenrencia a les xarxes socials, no les utilitzen academicamente parlant ni tampoc per posar-se en contacte amb els pares de l'alumnat ja que es comuniquen amb aquests mitjançant l'agenda que compren a principi de curs. En canvi, tenen un blogpost que s'actualitza setmanalment en el qual, mitjançant fotos i un text, expliquen la dinamica que segueixen en classe perquè els pares, alumnes i persones alienes a l'escola però que estan interessades en aquesta, puguin observar i fer un seguiment de les classes que realitzen.

Realitzem una entrevista per conèixer que uso fer el centre de les xarxes socials en la qual van participar la directora del centre, "Susi", la professora d'informàtica Neus i el coordinador de les Tics, Jaume.

Feu ús dels xarxes socials?
No.

2. De quina manera els utilitzeu?
Només utilitzem blocs pels cursos d’infantil, i també tenen una pàgina web de l’escola.

3. Hi ha adaptacions dels TIC per a nneee?
Sí, a tots els nins es’ls adapta tot, perquè tots tenen característiques diferents.

4. S’utilitzen els xarxes socials per a interactuar amb els famílies?
No, considerem que és més ràpid utilitzar els agendes dels nins o cridar per telèfon per informar d’alguna cosa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario